Henry Olde – GLOBE ekspeditsiooni-kogemused


Aastal 2010 asendusõpilasena käies oli see vahva suvine kogemus koos sõpradega, mis lisaks oli ka hariv. Hiljem GLOBE meeskonnas (sain meeskonda taaskord läbi juhuse, olin esimesel korral asendusmeeskonnaliige) olles olen tutvunud mitmete uute ning toredate inimestega. Iga kord olen käinud ka õpilaste mõeldud töötubades osaliselt kuulamas, et oma teadmisi värskendada ja uut informatsiooni koguda. Ühe meeldejääva seigana on kindlasti see, et olen saanud kohtuda USA suursaadikuga. Põnev on näha kui eriilmelised on lapsed, kes sellesse laagrisse tulevad, nii Eestisiseselt kui ka rahvusvaheliselt. Leian, et tegemist on hariva ekspeditsiooniga, kuhu kümne aasta pärast suunaksin ka oma lapse.
Tänu GLOBE’ile saan lisaks hiilata Eesti Mängus, näiteks tean, mis on pedosfäär (vihjeks- see on seotud mullaga).
Henry Olde, GLOBE vilistlane, Kilingi-Nõmme Gümnaasium


*********
GLOBE expedition experience
I participated for the first time, when I was a replacing the other participant, who couldn’t come in 2010. It was a great and educational summer experience. Later in the GLOBE team (I happened to be on the team again by chance, I was a replacement team member for the first time) I have met several new and nice people. Every time I have also attended student workshops to broaden my knowledge and gather new information. One memorable fact is that I have had an opportunity to meet the US Ambassador. It is exciting to see how diverse the children who come to this camp are, both domestically and internationally. I think this is an educational expedition, to which I would send my child in ten years. Thanks to GLOBE, I can also sneak in the Estonian Game, for example, I know what a pedosphere is (hint – it is related to the soil).


Henry Olde, GLOBE alumni, Kilingi-Nõmme Gymnasium

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga