GLOBE läbi õpilase silmade – Roosi Ahas

Mina olen GLOBE’i õpilane olnud juba peaaegu 7 aastat. Tänu GLOBE’ile olen avastanud endas huvi teaduse vastu. GLOBE on pakkunud mulle kogemusi erinevates valdkondades teadustööga ja minu silmaringi laiendanud. Samuti olen loonud palju uusi tutvusi inimestega, kellel on minuga sarnased huvid. 

Mulle avanes 3 aastat tagasi suurepärane võimalus osaleda ka ühel rahvusvahelisel GLOBE’i üritusel, mis toimus Iirimaal. See reis oli minu jaoks väga eriline ja meeldejääv kogemus. Sain ise rahvusvahelisele publikule ettekannet teha ja kohtusin teadlastega üle kogu maa. Tänu sellele konverentsile sain aru, et teadust on väga lahe teha ja selline töövaldkond avab maailmas palju uksi. 

See, kuidas GLOBE pakub noortele võimalust asju uurida ja tunda ennast nagu päris teadlane, on minu arvates õpilastele ülimalt tähtis ja vähemalt mind on see palju tulevikuplaanide koha pealt mõjutanud. GLOBE on üle maailma nakatanud palju noori teaduspisikuga ja selle võrra on meil tulevikus rohkem suurepäraseid teadlasi.

I have been a GLOBE student for almost 6 years now. Thanks to GLOBE, I have discovered a passion for science. The GLOBE program has offered me experiences with scientific research in different fields and expanded my knowledge. It is also a great way for me to find new people with similar interests.

3 years ago I had a really great opportunity to take part in an international GLOBE event that took place in Ireland. This trip was a very great experience for me. I presented my work to an international crowd and got to meet with great scientists from all over the world. Thanks to that event I realized that working in science is very interesting and gives you many opportunities to travel the world.

GLOBE gives students an opportunity to learn new things and feel like a real scientist, and I think that it is very important for the youth to discover an interest in science.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga