GLOBE koostööpäevad Ida-Virumaa õpetajatele

On hea meel teatada, et tänu Ameerika suursaatkonna toetusele Eestis korraldab GLOBE Eesti 2023. aasta esimeses pooles kolm koostööpäeva Ameerika teabekeskustes üle Eesti. 

Koostööpäevade eesmärk on tuua kokku 10 Ida-Virumaa GLOBE õpetajat ja 10 õpetajat vastava koha lähiümbrusest. Ürituse sisuks on põnevad ettekanded, arutelud ja ühised tegevused GLOBE’i mõõtmistes kohalikus keskkonnas. Olulisel kohal on õpetajate omavaheline tutvumine ja kogemuste jagamine vabas õhkkonnas.

Üritus on osalejatele tasuta. Ida-Virumaa õpetajate transport organiseeritakse GLOBE Eesti poolt. Lisaks Ida-Virumaa õpetajatele ootame eelkõige osalema kohalikke õpetajaid Saaremaalt, Harjumaalt ja Viljandimaalt, kuid kohtade olemasolul võivad registreeruda ka teiste piirkondade õpetajad, kes on huvitatud osalemast. Igal koostööpäeval on fookuses ka üks GLOBE’i sfäär, mis on jagatud järgnevalt:

  • 26. – 27. jaanuar Kuressaare (hüdrosfäär)
  • 16. – 17. märts Tallinnas (biosfäär/maakate)
  • 24. – 25. aprill Viljandis (pedosfäär)
  • Atmosfäärimõõtmised on osa kõikidest koostööpäevadest

Jaanuari ja märtsi kuupäevad on valitud neljapäev/reede ning aprilli kuupäev on planeeritud koolivaheaja esmaspäevale/teisipäevale. Soovitame tungivalt enda jaoks need päevad varakult broneerida ning kalendrisse märkida.

Kuna toimumiskohad asuvad Eesti eri piirkondades, on ajakava muutuv vastavalt sinna kuluvale transpordiajale (eelkõige Ida-Viru õpetajate vaatest). Üldjoontes on eesmärk alustada üritusega esimese päeva ennelõunal ning lõpetada teise päeva pärastlõunal. 

See on ainulaadne võimalus külastada niivõrd eriilmelisi Eesti paiku ning tutvuda samade õppeainete õpetajatega, kellega niivõrd sageli ei kohtu.

Kõiki osalejaid tunnustatakse koostööpäeval osalemise sertifikaadiga. 

Registreerumisvorm on avatud. Pane oma nimi kirja esimesel võimalusel, kohti jagub vaid kiirematele!

Kontakt: GLOBE Eesti projektijuht ilvesmerli@gmail.com

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga